Showroom Alpa Est . Eva Garden goodies





RO : 

Buna dragele mele , am pregatit pentru voi o noua colaborare impreuna cu Alpa Est , de care sunt sigura ca o sa va faca placere sa aflati mai multe .

  ALPA EST este o societate comerciala care importa si distribuie produse cosmetice profesionale de ultima generatie. Ne adresam atat persoanelor fizice autorizate si operatorilor economici din domeniul infrumusetarii, 
cat si clientilor care doresc sa foloseasca produse profesionale de cea mai buna calitate chiar si acasa.

Activitatea firmei a inceput din anul 2006 compania a importat pe piata romaneasca o gama larga de produse cosmetice inovatoare apartinand unora dintre cele mai cunoscute branduri italienesti. Iar in anul 2014 a avut loc rebrandingul ALPA EST venind cu o noua viziune si abordare asupra domeniului beauty, bineinteles misiunea noastra este de a oferi clientilor produse de calitate la preturi fara concurenta. " 



Cele care locuiesc in Oradea  au posibilitatea de a merge direct la showroom -ul de pe str. Sucevei nr. 49 , dar se poate comanda si online pe Alpa Est . 

Momentan va las cu cateva cadre de astazi din showroom , de unde am plecat cu cateva delicii , cu care o sa va fac cunostiinta in urmatoarele postari . 




EN :

Good morning darlings , I have prepared for you a new fab collaboration with a beauty company , that I know you will love ! 

They promote Eva Garden cosmetic , professional beauty cosmetics , and I have to say it was love at first touch . You can enter their web site  and learn more about the products and order on -  line . 
I leave you with some photos taken today at their showroom , from where i left with beauty goodies . 
I will show them in my future posts so stay tuned loves . 














Facebook : Alpa Est 

Web site : Alpa Est

Comments

Popular Posts