#FamiliaSuntemNoi



#familiasuntemnoi, noua campanie de testare a produselor Lupilu Lidl.

Stiam de aceasta gama destinata bebelusilor dar nu am apucat sa le testez pana acuma. 

Ce mi-a placut si ce as mai cumpara aflati mai jos. 

Am primit spre testare scutece , servetele umede, ulei de corp si borcanele cu papa pentru bebe. 






Scutecele marimea 4 Soft & Dry 

  • Scutecele cu benzi elastice se potrivesc perfect micuțului tău. Sunt prietenoase cu pielea și o păstrează uscată până la 12 ore, permițându-i să respire. Au o textură moale și fină, iar interiorul este prevăzut cu granule care absorb și rețin lichidul, dar și cu un strat suplimentar ce se menține uscat și păstrează lichidul în interiorul scutecului. 

Ne-au placut mult, pielea lui bebe a ramas uscata si fara sa se irite. Ne tenteaza foarte mult sa incercam si chiloteii din aceasta gama. 




Servetele sensitive 

  • Sunt foarte moi și rezistente la rupere. Cu ajutorul loțiunii speciale cu bio-lipide și panthenol, curăță delicat pielea și o protejează împotriva uscării.
  • Disponibile în varianta Sensitive (fără parfum) și Comfort (cu extract de Aloe-Vera).Noi le avem pe cele fara miros si sunt minunate, nu lasa senzatia de gras pe piele si cel mai important este ca nu irita pielea bebelusului. Ador faptul ca sunt in cantitate generoasa, 80 bucati. 






     

    Bio Piure mere, banane și pesmet

    190 g
    • Piureul din mere, cu banane și pesmet este potrivit pentru sugari, începând cu vârsta de 5 luni și copii de vârstă mică.
    • Produs ecologic. 

Comments

Popular Posts